HTML

csónaknapló

légykeresés palackba

Friss topikok

  • paulkemp: látom rettentően aktívan blogolsz már megint :D (2008.12.09. 12:32) en hombre sincero

Linkblog

Archívum

2008.11.15. 00:57 pilinckélő

tudja, tudja

tudja a faszom. illetve dehogy tudja. ha tudná, akkor nem egy kvázihermetikusan elhomályosított szobában ülnék monitort bámulva és billentyüzetet ütve. és gyanús, hogy nem nico-t hallgatnék. persze ez lehet hogy konstans, vagy hát ilyen több-hangulatos dolog. annál jobb.

de honnan is datáljam? hogy kezdjem? mondjam el hogy miért kezdem? valamit csak adok a kezetekbe (főleg hogy a "lehetséges" olvasókörre egyelőre fix kettesen nincs tippem se). vidám ember nem kezd blogot, nekem ez meggyőződésem - csakhát szomorúság és szomorúság között a nüansznyi különbséget lehet, meg illik is észrevenni. ez most excentrikus szomorúságnak látszik, legalábbis csak kibökte a blog magát magamból. sebaj, engedem, hadd menjen, hadd beszéljen. őszinteséget meg ne várjon senki, nálam bölcsebb barátom is úgy címkézte fel drótnaplóját, hogy "az írásokat a fikció szüli". nincs apelláta. vagy lesz, majd kiünik. ha meg az a bizonyos véletlen mégis barátja a humorérzéknek, akkor úgyis megesik, hogy az a barátom is elolvassa ezt a blogot, aki ennek az egész katyvasznak az origója. a lehetőség adott.

a tárgy meg egyszerű.

én meg elmegyek.

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csonaknaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr52769751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása